39.57,194 N 021.33,593 W

Door tot de boter smelt.
Deze oude regel lijkt te kloppen. Het is vandaag echt lekker weer. Voor het eerst kan ik in een t-shirt naar buiten, de zon schijn en de temperatuur is duidelijk aan het oplopen, dat merkte ik gisteravond al. En de zee is knoertenblauw en peilloos diep. Nadeel echter is dat we een stuk langzamer gaan, nu ongeveer 5 a 6 knopen (1 knoop is gelijk aan 1 zeemijl is gelijk aan 1853 meter).
Ik heb gister geprobeerd een brood te bakken, nu zou ik adviseren, dat eerst een keer thuis te proberen, maar hoe moeilijk kan dat zijn? Nou, het is niets geworden, een harde klomp waar ik ongeremd fitness op heb staan doen bleek de helft te weinig water te bevatten.  Niet goed het recept gelezen… En later later water toevoegen werd het ook niet. Nou ja, op de terugweg een herkansing.
Ik ben nu 6 dagen onderweg en het gaat eigenlijk heel erg prima. Ik hoor wel stemmen zo nu en dan. Vannacht hoorde ik het acht uur journaal…. Maar dat is al het gepiep en gekraak om je heen. Ik heb wel veel zin in een koud biertje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *