41.36,656 N 018.39,058 W

Recht zo die gaat!
Dit is zoals zeilen bedoeld is… 20 knopen bakstag wind en weinig golven en dan gemiddeld 7,5 knopen door het water. Rust in de tent, geen spullen meer die van de ene kant van de boot, net als je ze wilt pakken, naar de andere kant vliegen, zoals je schoenen. En de zon komt er ook nog aan! Wat wil je nu nog meer.
Eigenlijk moet de spi er op, maar ik vind het eigenlijk wel best zo, niet echt een wedstrijd mentaliteit, dat weet ik, maar toch gewoon even genieten. Morgen ochtend of vannacht zakt de wind nog iets in en gaat die er wel op. Nu boekje lezend en chillen…

Het schiet best op. Ik verwacht zaterdag avond op de Azoren aan te komen. Dan heb ik het in een dikke week gevaren, moet de wind wel een beetje blijven staan natuurlijk.
Ik ga nu proberen een brood te bakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *