Nu een paar dagen later

Ik denk dat ik hier mijn’15 minutes of fame’ binnen heb. Er komen mensen naar me toe om me te feliciteren met mijn resultaat, die ik absoluut niet ken. Zij hebben de race gevolgd en hebben gezien dat Yenda via D’ouessaint naat Falmouth is gevaren en daar mee zeker 5 plaatsen omhoog is gegaan in de ranglijst. Ook in de haven zegt iedereen wat een geniaale move dat was, nou dat is dan weer fijn toch?

Gevolgen

Door die golf die binnen kwam zat echt overal zeewater, wat, als je het laat opdrogen elke keer weer water aantrekt, dus je moet het echt goed schoonmaken, een hele klus!

Verder zijn door de klappen de schroeven uit het meubilair getrild, zie foto. En spullen die in een rek lagen hebben zichn op de een of anderen manier horizontaal verplaatst…?

Van stuurboord,
Naar bakboord….?